Lørdag, april 20, 2019

Sæson 2018/2019 – klubaften skudt i gang

Mandag den 8. oktober havde vi den første klubaften. Mange var mødt op, og et af dagens emner var mulige løb/klubture i sæson 2019.

Kvindeholdet lagde ud, og har aftalt, at deltage i Tøserunden 2019. Det bliver lørdag den 1. juni 2019. Hvis der er mange nok, kan det være en mulighed at dele holdet op i to grupper, som kan køre med forskellige hastigheder.

I løbet af sæson 2019, skal kvindeholdet ud på lidt længere ture. Til det har vi spurgt Steen Rønn, om han vil være vores guide. Det har Steen sagt ja til. Steen er god til at lægge ruter, og kan vise os nogle ture vi ikke har kørt før. På Steens ture, vil der være mulighed for at køre forskellige distancer. Disse ture vil foregå om søndagen og blive annonceret på Facebook og hjemmesiden.

Der blev rundt om bordet nævnt rigtig mange cykelløb, som klubben kan deltage i. Vi vil lægge en liste med løb på hjemmesiden. Har du et løb du gerne vil have skrevet på, skal du henvende dig til Tina, som videreformidler det til hjemmesiden.

Af øvrige planlagte ture: en del skal til Mallorca i foråret, Vättern Rund, Grejdalsløbet, Hallandsåsen.

Opfordring til, at vi finder et motionscykelløb, som kan køres socialt.

Kvindetræning 2019:

Onsdag kl. 18:00

Kaptajner: Doris, Birgitte og Tina

Søndag kl. 9:00

Kaptajner/turleder: Steen Rønn, fællestræning

Klubtur 2019 Hallandsåsen

Det blev aftalt, at vi skal have en klubtur til Hallandsåsen. Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 30. maj 2019. Turen bliver for alle medlemmer i klubben. Der vil blive samkørsel enten i biler eller bus. Vi har brug for nogle til at undersøge muligheden for buskørsel, og nogle der vil være turguide på cykelturen. Er der en der kender til ture i Hallandsåsen?

I sæson 2019 vil vi forsøge at have en månedlig fællestur for klubbens medlemmer. Det kunne fx være den første søndag i måneden. En tur hvor det sociale er i fokus.

Der er stor efterspørgsel på det sociale aspekt i klubben, og der blev opfordret til, at vi efter søndagstræningen slutter turen på Gården, hvor vi kan få en kop kaffe eller sodavand.

Vi satser på, at Campione kommer ud til næste klubaften, hvor vi kan prøve de størrelser vi kan passe, til når vi skal bestille nyt klubtøj. Mandag den 12. november 2018.

 

logo

Antal medlemmer

Der er nu 90 medlemmer i klubben
Sidst opdateret 20-04-2019 09:29

Find os på Facebook

FB f Logo blue 100

Få mere dynamisk information om klubben, ændring i træningstider mm.